Aquest dissabte 12 de febrer ens van visitar la Fabiola i la Ivonne, naturals de Timbiquí, una població situada a la riba del riu del mateix nom a dos kilòmetres de la desembocadura de l'Oceà Pacífic, l departament de Cauca (Colòmbia).

 

Aquesta població que es troba a la Latitud  02° 03,30 ” N i Longitud  76°,56,46 ”  W i a 5 metres sobre el nivell del mar està comunicada exclusivament per aire amb avioneta des de fa tres anys i per riu a través de diferents embarcacions, per la qual cosa la forma de vida dels seus habitants ha estat des de la seva fundació al 1772 vinculada al riu, desenvolupant activitats pesqueres, de recerca d'or, etc.

El plat principal de l'esmorzar han estat uns exquisits “callos” que ens ha preparat en Jordi Targa... mmmm... bons, bons de veritat.

A més a més, les nostres convidades ens han ofert un ceviche, plat tradicional de Colòmbia que porta gambes i ceba marinades amb llima, salsa rosa, cilantre i ají picant, un plat fred que en aquest acte hem agermanat amb el nostre xató.
Per cloure l'acte hem fet un rom cremat, amb la participació en el procés d'elaboració de les noies de Timbiquí.

Conversa de Taverna: Timbiqui  Conversa de Taverna: Timbiqui  Conversa de Taverna: Timbiqui  Conversa de Taverna: Timbiqui  Conversa de Taverna: Timbiqui  Conversa de Taverna: Timbiqui  Conversa de Taverna: Timbiqui  Conversa de Taverna: Timbiqui 

Podeu veure un article digital a la revista "L'Espígol".

Activitats des del 2010

Resum cronològic de totes les activitas realitzades.

Batejos en llatina

Durant tot l'any, im especialment ara a la primavera i estiu, sortim a navegar en vela llatina amb les nostres barques.

Apunta't!