El proper 22 d’agost es disputa la VII edició de la regata Open Vela com cada any, organitzada enguany pel Club Nàutic de Calafell. Dins la regata organitzem el I Trofeu Retorn de patí català.

El Trofeu de patins es ralitzarà durant 2 dies:

  • Dissabte es celebrarà una regata amb boies i, per la nit 21 hores, es celebrarà la festa blanca de la vela a l'hotel Kursaal, amb entrega de premis pels catamarans ( que sòls navegaran un dia)

  • Diumenge es realitzarà una travesia i, en finalitzar, hi haurà entrega de premis i paella.

Cartell regata

Adjuntem full d’inscripció i  instruccions de regata.

El preu de la regata d’open vela son 15 euros i inclou la festa blanca a la nit que aquest any es celebra al hotel Kursaal, mentre que el preu del trofeu retorn son 25 euros donat a que son dos dies i també inclou el sopar de la festa blanca. El preu de l’acompanyant per el pica-pica de la festa blanca es de 10€ que s’abonaran el mateix dissabte al hotel kursaal, però hi ha que avisar amb previ avis en el full d’inscripció de la regata per a tenir la previsió dels assistents.

 

Amb aquest trofeu volem recuperar la gran tradició patinaire de Calafell i l'esplendor del seu Club Nàutic.

Club Nàutic

El lliurament del full i pagament de la regata es fa a l’oficina del Club Nàutic de Calafell, situat al passeig marítim Sant Joan de Déu nº 127 (al costat del restaurant), pels matins de 11 a 14 i de 16 a 18. L’últim dia es el 20 d’agost.

 

Per a qualsevol dubte contacteu amb Sonia Armengou:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
629 21 36 97

Activitats des del 2010

Resum cronològic de totes les activitas realitzades.