Èxit del clínic de patí

Els dissabtes dies 31 d'octubre i 7 de novembre es va celebrar el clínic de patí a vela, organitzat pel Club Nàutic-Tennis Calafell i impartit per en Jordi Maré, un autèntic crack i veterà patinaire del Club Nàutic Calafell.

 

Flickr Suite Plugin ERROR! No selection criteria identified. Please specify photoID, setID, streamID, groupID or tag.


Podeu veure totes les fotos del viatge al nostre Flickr .

El primer dia va estar un dia fabulós per a la navegació: bon vent, bona mar, bona temperatura, bon sol... i una jornada molt aprofitada amb en Jordi Maré. La jornada va començar amb una revissió teòrica de diferents conceptes de navegació a les instal·lacions del CNT Calafell i una part pràctica de preparació del patí a la sorra. Després, a mig matí, vàrem sortir a mar a navegar sota la supervisió d'en Jordi, que anava en llanxa a motor i que havia muntat un petit circuit barlovent-sotavent. Vàrem realitzar un seguit de mini-regates practicant la sortida i la navegació en els diferents rumbs.

El segon dia va ser també un dia primaveral, encara que amb un vent més fluix. Això va fer que allargèssim la part pràctica a la sorra, explicant les maniobres a terra revisant i preparant els patins dels participants. Després van muntar un triangle i vàrem navegar sempre sota la supervisió d'en Jordi des de l'embarcació a motor.

En finalitzar el curs es va fer entrega d'un obsequi al monitor, una maqueta del Bot Salvavides de Calafell.

GENIAL!!! Gràcies Jordi i tot l'equip del Club Nàutic i de l'escola de vela!

Tenim la intenció d'anar fent regates durant tot l'any, amb la idea d'arribar a la cita del Campionat de catalunya a celebrar el juny amb una flota de patinaires calafellencs.